Nieuwsflits mei 2021

De Delerij is weer open.

We zijn blij dat vanwege de versoepelingen de Eurowinkel weer geopend  is.

Velen hebben ongetwijfeld de eerste vaccinatie gehad en zullen binnenkort de tweede krijgen.

Dit houdt in dat Taalcoaching Heuvelrug ook weer voorzichtig wil opstarten. Voor wie wil kan ons kantoor boven en het lokaal beneden achter de Inloop weer gebruiken vanaf 10  mei a.s.  uiteraard na inschrijving in de agenda’s in de beschikbare ruimtes.

Je kunt er dus van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur terecht, uiteraard met in acht neming van de regels van het RIVM: mondkapje, handen en na afloop ook de computer, tafel en stoelen ontsmetten.

Jammer genoeg is de bibliotheek nog niet open,  wellicht over een aantal weken. Als je dat zelf in de gaten houdt, kun je  daar ook weer gebruik van maken.

Mocht je momenteel geen deelnemer hebben om mee te werken en wil je graag weer beginnen, dan horen wij dat graag wij hebben weer veel nieuwe aanvragen voor taalcoaching. 

Graag aanmelden op info@taalcoachingheuvelrug.nl

Ook onze jaarlijkse basistrainingen moesten dit jaar door alle corona beperkingen op een andere manier. Toch is het gelukt om online twee leerzame trainingen te organiseren voor zo’n 24 nieuwe taalcoaches. 

Afhankelijk van de behoefte, kijken we of een derde basistraining in het najaar nodig is. Laat ons vooral weten als je een dergelijke training nog wilt volgen. 

En vergeet niet te kijken op de site van het Begint met Taal voor gratis oefenmateriaal, webinars en trainingen voor taalcoaches. Het oefenmateriaal is te downloaden of te leen in de Delerij in Driebergen.

Even ter herinnering:

Ga naar  www.hetbegintmettaal.nl

Klik op Extranet

Log in met Taalcoaching Heuvelrug

Wachtwoord Gildeheuvelrug2017

Daarna: Klik op Vrijwilliger

Je kunt kiezen uit Oefenmateriaal of Academie

Succes!